Distracție la patinoarul sintetic din parc. Inițiere în dansul pe role

0
19

Bistriţenii iubitori ai mişcării pe role vor putea participa, gratuit, la patinoarul sintetic amplasat în parcul municipal, în parcarea de lângă Hotel Metropolis, la ateliere de dans pe role susţinute de către sportiva Ioana Teodorescu, fostă campioană mondială de patinaj artistic pe role.

Miercuri 29 mai, de la ora 18.00, pe lângă atelierul de inițiere în dansul pe role, organziatorii au pregătit spectacol de dansuri, jocuri, concursuri cu premii, muzică.

Începând cu luna aprilie a acestui an, Primăria Bistrița implementează programul ”Sănătate prin mişcare”, prin intermediul căruia aproximativ 8.000 de elevi bistriţeni sunt încurajaţi să facă mişcare beneficiind de 10 intrări gratuite la patinoarul sintetic situat în parcarea de la Hotelul Metropolis, în perioada 1 aprilie – 1 noiembrie a fiecărui an. Până la acest moment, peste 2.000 de elevi au accesat programul, a precizat municipalitatea.

Totodată, iubitorii mişcării pe role vor putea participa, pe perioada verii la ateliere gratuite de dans pe role susţinute de către sportiva Ioana Teodorescu, fostă campioană mondială de patinaj artistic pe role.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.