Ioan Turc: Sâmbătă, 1 iunie, redeschidem circulația la pasaj

0
24

Circulația peste pasajul pietonal subteran din zona Pieței Decebal, inclus în proiectul cu fonduri europene ”Reconfigurarea axei de transport public pe traseul str. Gării – b-dul Decebal – str. Andrei Mureșanu – str. Năsăudului”, se redeschide total sâmbătă 1 iunie, a anunțat primarul Bistriței, Ioan Turc.

”Lucrările avansează, într-o zi încep lucrările de finisare, de placare a pereților, ulterior de placare a pardoselii. Acest pasaj este ultil pentru că separă traficul de mașini de traficul de pietoni. Așadar, siguranța pietonilor este pusă pe primul loc. Ținând cont de faptul că, în proximitate, urmează să construim o piață mare, care va fi căutată de bistrițeni, utilitatea pasajului e cu atât mai mare.

Numărătoarea inversă a început. Sâmbătă, 1 iunie, redeschidem circulația peste pasaj: circulația pietonală, circulația auto dinspre Cuza Vodă către Ursului, circulația pentru cicliști.

Umplutura a fost pusă, pistele pentru cicliști configurate, închidem trotuarele în așa fel încât să aibă continuitatate, iar acest nod, într-o zonă critică din oraș, va fi eliminat. Lucrările în pasaj vor continua încă circa o lună și jumătate”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.