Ioan Turc: Start proiectului pilot pentru transportul gratuit al elevilor din ciclul primar

0
17

”Luni, 20 mai, dăm startul proiectului pilot pentru transportul gratuit al elevilor din ciclul primar”, anunță primarul Bistriței, Ioan Turc.

”Prima zonă include un areal delimitat de străzile George Enescu, Tudor Jarda, Constantin Brăiloiu și Drumul Sigmirului.

Prin acest proiect-pilot, le oferim copiilor din clasele 0-IV bucuria experienței de a fi împreună pe drumul către și de la școală, îi sprjinim pe părinți și reducem valorile de trafic la orele de vârf.

Bucuria copiilor va fi cu atât mai mare cu cât transportul la Școala Gimnazială nr. 1 va fi făcut cu microbuze electrice noi, personalizate special pentru cei mici.

Elevii vor fi însoțiți de un polițist local sau de către un voluntar SVSU, care îi va conduce până la intrarea în școală.

Vom extinde proiectul pentru cele mai importante zone din municipiu, inclusiv cartierele aparținătoare”, spune Ioan Turc.

(Material electoral comandat de Partidul Național Liberal – PNL Organizația Județeană Bistrița-Năsăud / Executat de Timp Online SRL – portal Timponline.ro / Codul unic de identificare al mandatarului financiar: 21240015)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.