Primarul Ioan Turc: Această lucrare va fi terminată într-un timp record

0
25

Primarul Bistriței, Ioan Turc: ”Facem o lucrare așa cum scrie la carte pe una dintre cele mai lungi străzi din oraș. Această lucrare va fi terminată într-un timp record”.

”Am început în forță repararea integrală a străzii Ghinzii, o stradă de 3.100 de metri liniari, o stradă importantă din municipiul Bistrița și una dintre cele mai lungi. Facem o lucrare așa cum scrie la carte, cu ridicarea la cotă a căminelor, înlocuirea lor cu cămine cu amortizor în așa fel încât mașinile în rulare să nu mai producă zgomot. Această lucrare va fi terminată într-un timp record. Partea de frezare a mixturii asfaltice merge foarte repede.

Asfaltăm și strada Arenei. După decolmatarea șanțului de gardă, după realizarea tuturor lucrărilor prealabile, a venit rândul asfaltului”, spune primarul Ioan Turc.


(Material electoral comandat de Partidul Național Liberal – PNL Organizația Județeană Bistrița-Năsăud / Executat de Timp Online SRL – portal Timponline.ro / Codul unic de identificare al mandatarului financiar: 21240015)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.