Viceprimarul PNL Sorin Hangan: Un nou parc pe malul râului Bistrița, o poveste

0
17

Amenajarea unui nou parc pe malul râului Bistrița, în zona localității Unirea, este o ”poveste” din categoria ”investiții fantasmagorice”, a spus viceprimarul PNL Sorin Hangan: ”Apele Române nu au bani să protejeze malurile la Viișoara, unde râul a distrus gardul parcului de un milion de euro făcut de PSD”.

”Ce mi s-a părut fantasmagorică a fost afirmația că au sunat pe directorul de la Apele Române – probabil un director susținut de PSD – și că împreună își dau bani, ei (candidatul PSD -n.r.) fac doar partea de picnic, iar Apele Române fac pod, punte. Cei de la Apele Române nu se omoară cu problema lor, cu curățatul malurilor râului. Avem probleme la parcul de un milion de euro făcut de PSD la Viișoara, înspre apă, în spatele blocurilor sociale. Apa a luat gardul de la parc. I-am întrebat: Fraților de la Apele Române, voi nu faceți nimic? Uite că distruge apa o proprietate. Mi-au răspuns: Noi nu avem finanțări. Am zis atunci că mă duc eu cu niște buldo să protejez malurile, să nu rupă apa. Nu, fă mai întâi cerere să te avizăm, să mai stau și vreo lună să îmi aprobe domnii simpatizanți ai PSD. Așa că e o poveste”, a spus viceprimarul Sorin Hangan într-o emisiune la Bistrița Express.

”În plus, toți primarii și viceprimarii la primul mandat au obligația să urmeze un curs de intervenții în situații de urgență care se face la Cluj. Eu l-am făcut în 2021 când am intrat în Primărie. M-am dus la cursuri zi de zi și unul dintre lectori a dat ca exemplu negativ Bistrița-Năsăud, județul care a primit de la Apele Române toți banii care i-ar fi avut pe intervenții pentru protejarea malurilor, bani pe un cincinal, și-au bătut joc și nu au rezolvat nicio problemă. Să mă lase că Apele Române vor avea bani să facă lacuri și poduri peste apă și nu știu ce alte lucrări”, a spus Hangan.

Viceprimarul a declarat că cetățenii orașului pot face comparații între administrația PSD – care a condus orașul timp de trei mandate – și cea liberală.

”Cetățenii au votat timp de 12 ani PSD și au văzut că au rămas la nivelul de promisiuni, tot felul de investiții fantasmagorice care nu ne-au fost de niciun folos și au îndatorat orașul. De asemenea, oamenii au văzut și în acești trei ani ce s-a făcut. Dânșii trebuie să hotărască. Mai dau credit unora care timp de 12 ani nu au făcut nimic iar pe niște promisiuni? E același PSD: Radu Moldovan, Daniel Suciu, Camelia Tabără. Nu discutăm de alte persoane în bord, indiferent care este candidatul la Primărie”, a mai spus Sorin Hangan.

Viceprimarul a comentat proiectul de 5 milioane de euro, investiție promisă de candidatul PSD la Primăria Bistrița, de la minutul 36 al înregistrării de mai jos.


(Material electoral comandat de Partidul Național Liberal – PNL Organizația Județeană Bistrița-Năsăud / Executat de Timp Online SRL – portal Timponline.ro / Codul unic de identificare al mandatarului financiar: 21240015)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.